Solliciteren in het onderwijs? Kom naar onze banenmarkt!

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

banenmarkt

Je kan in gesprek gaan met directeuren en medewerkers van SCOH over vacatures voor schooljaar 2023-2024. Het is een laagdrempelige manier om een kort gesprek te hebben met een voor jou interessante school met een aantrekkelijke vacature. Zo kun je erachter komen waar scholen voor staan (hun onderwijsconcept) en wat SCOH kan betekenen voor jouw carrière. 

Ben je benieuwd wat SCOH jou nog meer kan bieden? Ga dan in gesprek met onze collega's van de Academie, zij-instroom, de peuterscholen en/of ons intern auditteam.

Wat te verwachten?

Bij binnenkomst ontvang je een schema met de scholen die aanwezig zijn, hun speerpunten & eventuele openstaande vacatures. Na een kort algemeen introductiepraatje kun je zelf rondlopen en de stands bezoeken die jou interessant lijken.

Heb je interesse? 

Meld je dan aan! Dit is mogelijk t/m 7 april 2023.

Aanmelden 

Hopelijk tot 14 april! Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar: communicatie@scoh.nl

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.